Jokke, Jan og Roskildefestivalen

Jokke cover

Denne uka i Vinyl Værsågod gir jeg bort Jokke & Valentinernes andre skive Et Hundeliv fra 1987. Den som får LP’en heter Jan Bramming og som den svært så hyggelige karen han er tok han seg tid til å komme hjem til meg og mitt relativt kaotiske hjemmekontor. Jan er vokst opp i Roskilde i Danmark, men har gjort nordmann av seg de siste tyve årene. Vi snakker naturligvis masse om Jokke, men også om Roskildefestivalen, LP’er til utlån, loppemarkeder og bittelite om kassetter. Her er ukas utgave av Vinyl Værsågod.

Om forfatter

Mann, 50, Beaters redaktør og upublisert forfatter, husmor og selvutnevnt konge av Furulia. Jeg skriver fortellinger, romaner, epistler og anmeldelser, lager mat, vasker huset på fredager og arkiverer stadig vekk både mitt og noen ganger deler av andres liv. Hører mest på radio, er svært glad i Herreavdelingen og Radioresepsjonen. Mener musikk burde være en egen religion. Tror på Wall of Voodoo, Cramps, The Triffids, The Beatles, The Kinks, Johnny Cash, John Prine og Kris Kristofferson. Er pappa, kjæreste og hundeeier. Og av og til lager jeg et radioprogram som heter Alinge, et program for evigheten.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert