cover waterboys this is

Denne uka i Vinyl Vær så god møter vi en hedersmann. Tommy Aashildrød er en god venn av meg fra den gamle hvalfangerbyen Sandefjord. Vi møtes i det gamle konsertlokale på Deichmanske i Oslo, og naturligvis snakker vi en del om det harde livet som Køring og Freaks i Vestfoldbyen. Kleine håndballspillere, kjipe utesteder (les Venue) og Storgata 13. Men først og fremst møtes vi for å prate om musikk og om Waterboys. Plata som overleveres Tommy er This Is The Sea, en av Waterboys fineste øyeblikk. Vi snakker om Mike Scott, Karl og co. Og så blir også litt om David Lynch, Twin Peaks og Miami Vice. Ingenting om Ratiti denne gangen heller.

Kan høres (og lastes ned) på Soundcloud, iTunes, aCast, Podcast Addict o.l.

Om forfatter

Mann, 50, Beaters redaktør og upublisert forfatter, husmor og selvutnevnt konge av Furulia. Jeg skriver fortellinger, romaner, epistler og anmeldelser, lager mat, vasker huset på fredager og arkiverer stadig vekk både mitt og noen ganger deler av andres liv. Hører mest på radio, er svært glad i Herreavdelingen og Radioresepsjonen. Mener musikk burde være en egen religion. Tror på Wall of Voodoo, Cramps, The Triffids, The Beatles, The Kinks, Johnny Cash, John Prine og Kris Kristofferson. Er pappa, kjæreste og hundeeier. Og av og til lager jeg et radioprogram som heter Alinge, et program for evigheten.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert