bob dylan cover

Denne uka gir Tom Roger Aadland ut en dobbel-vinylplate kalt Blondt i Blondt, som er, låt for låt, en norsk versjon av Dylans klassiske album fra 1966 Blonde on Blonde . Det passer derfor perfekt å ha Aadland som gjest i Vinyl Værsågod. Jeg møtte Tom Roger hjemme på Tøyen og vi snakker masse om Dylan (naturlig nok) gjendiktning, lyd og visuelle bilder. Og så snakker vi litt om Van Morrison, klassisk gitar, nynorsk, men ikke et ord om Rattiti.

Denne gangen gjør vi en liten vri, og gir bort Bob Dylans mesterverk BLONDE ON BLONDE på vinyl sammen med Tom Roger Aadlands helt ferske BLONDT I BLONDT, også på vinyl. Det du trenger å gjøre for å delta er å like vår Facebookgruppe Vinyl Værsågod, som du finner her.

Vinyl Værsågod på Facebook

Alle som liker gruppa er med i trekningen, som avsluttes søndag 25. September.

Du finner Vinyl Værsågod på Soundcloud, iTunes, ACast. Podcast Addict og de fleste andre podcast-apper.

 

Om forfatter

Mann, 50, Beaters redaktør og upublisert forfatter, husmor og selvutnevnt konge av Furulia. Jeg skriver fortellinger, romaner, epistler og anmeldelser, lager mat, vasker huset på fredager og arkiverer stadig vekk både mitt og noen ganger deler av andres liv. Hører mest på radio, er svært glad i Herreavdelingen og Radioresepsjonen. Mener musikk burde være en egen religion. Tror på Wall of Voodoo, Cramps, The Triffids, The Beatles, The Kinks, Johnny Cash, John Prine og Kris Kristofferson. Er pappa, kjæreste og hundeeier. Og av og til lager jeg et radioprogram som heter Alinge, et program for evigheten.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert