Cure cover dis

I tredje utgave av Vinyl Værsågod drar jeg langt ut på bondelandet for å overlevere en av mine favorittskiver. The Cures mesterverk fra 1989, DISINTEGRATION skal få ny eier. Musikeren Steven Sellick er mannen som overtar plata, og i løpet av en snau time snakker vi mye om The Cure, Robert Smith, hårsveiser, køringer fra Sandefjord og litt, bittelitt om Dizzie Tunes og Trøgstad.

Om forfatter

Mann, 50, Beaters redaktør og upublisert forfatter, husmor og selvutnevnt konge av Furulia. Jeg skriver fortellinger, romaner, epistler og anmeldelser, lager mat, vasker huset på fredager og arkiverer stadig vekk både mitt og noen ganger deler av andres liv. Hører mest på radio, er svært glad i Herreavdelingen og Radioresepsjonen. Mener musikk burde være en egen religion. Tror på Wall of Voodoo, Cramps, The Triffids, The Beatles, The Kinks, Johnny Cash, John Prine og Kris Kristofferson. Er pappa, kjæreste og hundeeier. Og av og til lager jeg et radioprogram som heter Alinge, et program for evigheten.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert