Prg 2 - Springsteen the river cover

Rune Rotevatn er vår andre gjest i Vinyl Værsågod. Han har jobbet som DJ og konsertarrangør og er en lidenskapelig vinylsamler, ja, også har han vært på Springsteen-konsert, opp til flere ganger. Vi møtte ham en litt våt og kald sommerdag i Oslo, og samtalen penser selvfølgelig innom Bruce Springsteen, men også om CD’er (!), å jobbe som DJ og litt om Eivind Løberg og Ratiti.

 

 

Om forfatter

Mann, 50, Beaters redaktør og upublisert forfatter, husmor og selvutnevnt konge av Furulia. Jeg skriver fortellinger, romaner, epistler og anmeldelser, lager mat, vasker huset på fredager og arkiverer stadig vekk både mitt og noen ganger deler av andres liv. Hører mest på radio, er svært glad i Herreavdelingen og Radioresepsjonen. Mener musikk burde være en egen religion. Tror på Wall of Voodoo, Cramps, The Triffids, The Beatles, The Kinks, Johnny Cash, John Prine og Kris Kristofferson. Er pappa, kjæreste og hundeeier. Og av og til lager jeg et radioprogram som heter Alinge, et program for evigheten.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert