Inkognito er en ny musikk-podcast fra Beaters arkiver. Vi tar turen tilbake til de slitne øvningslokalene, kalde mrøke kjellere og diverse lugubre spille ster. Det er der vi finner de skakke, rare bandene og artistenem, de som aldri ble stjerner, som aldri solgte nok plater eller fylte nok konsertsteder til å kunne leve av musikken. Felles for dem alle er at de kom så langt som til å gi ut en plate, ja av og til både to og tre, også. Og i de nærmeste månedene skal vi jevnlig ta et dypdykk i en obskur men ofte overaskende bra platekatalog.

9353

I første program møter dere amerikanske 9353 og skiva Too Whom It Might Consume (1084). Vi tar også turen innom britiske They Must Be Russians, og tre forskjellige band som kalte seg Act, en av dem fra Norge. Sendingen eller podcasten om du vil er på en snau time, og du kan høre den her på Beater, på Mixcloud, eller laste den ned til din egen spiller her.

 

 

Om forfatter

Mann, 50, Beaters redaktør og upublisert forfatter, husmor og selvutnevnt konge av Furulia. Jeg skriver fortellinger, romaner, epistler og anmeldelser, lager mat, vasker huset på fredager og arkiverer stadig vekk både mitt og noen ganger deler av andres liv. Hører mest på radio, er svært glad i Herreavdelingen og Radioresepsjonen. Mener musikk burde være en egen religion. Tror på Wall of Voodoo, Cramps, The Triffids, The Beatles, The Kinks, Johnny Cash, John Prine og Kris Kristofferson. Er pappa, kjæreste og hundeeier. Og av og til lager jeg et radioprogram som heter Alinge, et program for evigheten.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert