Det er ett år siden Tom Roger Aadlands strålende album Rapport Frå Eit Grensehotell kom ut. Nå har Aadland fått med seg mye flinke folk (Skuespiller Jørgen Langhelle og Regissør Thomas Mortveit) og  laget en helt knall video til låta «Alle».  Her kan dere også lese intervjuet vi gjorde med Aadland i fjor. Nå venter vi spent på nye ting fra en artist som for lengst burde fått en hylle av priser.

Les intervjuet med Tom Roger Aadland her

Om forfatter

Mann, 50, Beaters redaktør og upublisert forfatter, husmor og selvutnevnt konge av Furulia. Jeg skriver fortellinger, romaner, epistler og anmeldelser, lager mat, vasker huset på fredager og arkiverer stadig vekk både mitt og noen ganger deler av andres liv. Hører mest på radio, er svært glad i Herreavdelingen og Radioresepsjonen. Mener musikk burde være en egen religion. Tror på Wall of Voodoo, Cramps, The Triffids, The Beatles, The Kinks, Johnny Cash, John Prine og Kris Kristofferson. Er pappa, kjæreste og hundeeier. Og av og til lager jeg et radioprogram som heter Alinge, et program for evigheten.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert