I disse dager er det stas å være deLillos-fan. På torsdag lanseres boka Glemte minner – Historien om 230 deLillos-sanger ført i penn av Yngve Knausgård som har gjennom utallige samtaler med Lars Lillo-Stenberg og Lars Beckstrøm skrevet ned historien bak alle de 230 låtene som gutta har komponert siden startet for 30 år siden. 4 plateutgivelsene får vi også.  Før, Etter, Inn i mellom og Utenom som alle er samleplater som tilsammen på hele 10 vinylskiver sumerer opp 30 år med deLillos. Alt blir lansert på Popsenteret i Oslo torsdag denne uken klokken 17.

Bandet skal også holde hele 10 konserter mellom 4 – 15 november der de fremfører alle låtene fra sine utgivelser. Det hele starter med Suser Avgårde/Før var det morsomt med Sne den 4. november og avsluttes Søndag 15. November med Rett og Slett Livet + Singler utenom album og noen Hybrider.

Vi i Beater bejubler dette med et alvorlig stort hurra, og velger oss for anledningen en musikkvideo fra 1990 og albumet Svett Smil. Her er den offisielle musikkvideoen til  «Da Tiern var Gul».


 

Onsdag 4. november: SUSER AVGÅRDE + FØR VAR DET MORSOMT MED SNE
Les mer / Kjøp billett

Torsdag 5. november: HJERNEN ER ALENE
Les mer / Kjøp billett

Fredag 6. november: SVETT SMIL + VARME MENNESKER
Les mer / Kjøp billett

Lørdag 7. november: NESTE SOMMER + STAKKARS
Les merKjøp billett

Søndag 8. november: SENT OG TIDLIG
Les merKjøp billett

Onsdag 11. november: KAST ALLE PAPIRENE + MIDT I BEGYNNELSEN
Les merKjøp billett

Torsdag 12. november: EP-ER OG SAMLEPLATE BONUS
Les mer / Kjøp billett

Fredag 13. november: SUSER VIDERE + HUSKEGLEMME
Les mer / Kjøp billett

Lørdag 14. november: TRIST Å VÆRE GLAD + VI ER PÅ VEI VI KANKE SNU
Les mer Kjøp billett

Søndag 15. november: RETT OG SLETT LIVET + SINGLER UTENOM ALBUM + NOEN HYBRIDER
Les merKjøp billett

Om forfatter

En fyr, 38, som Jobber som DJ kombinert med IT-jobb. Skriver mest om musikk som Electronica, Retrosynth, Indie og alle de rare obskure platene som ingen vet helt hva handler om. Jeg skriver også om litteratur, sport og det som måtte passe inn med med dagsformen.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert