Lars Winnerbäck er en mann som man ikke ofte ser i intervjusammenheng, og slett ikke på Talkshows. Men det er tydelig at han har sans for Skavlan. Og i sendingen i kveld, 16. Oktober, var det urfremføring av hans nye låt, skrevet spesielt til denne sendingen. En helt ny sang fra Lasse er noe vi setter pris på her i Beater, og vi er rimelig sikker på at dere også vil like dette. At det på mange måter er en kjærlighetserklæring til hans forlpvede skuespiller Agnes Kittelsen, er det vel liten tvil om. Og det gjør låta bare enda litt bedre. Så uten mere skriblerier, her er Lars Winnerbäcks nye låt.

Om forfatter

En fyr, 38, som Jobber som DJ kombinert med IT-jobb. Skriver mest om musikk som Electronica, Retrosynth, Indie og alle de rare obskure platene som ingen vet helt hva handler om. Jeg skriver også om litteratur, sport og det som måtte passe inn med med dagsformen.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert