Jeg er et barn av Biblioteket. Har mange gode minner til mange slike små og store bibliotek. Alt fra det lille fine biblioteket i Skjønnhaug via det store kule i Sandefjord, til det overveldende Deichmanske bibliotek i Oslo . Og bildet ovenfor er både nostalgisk og gjør meg glad. Senere skal jeg skrive mer om hvorfor jeg er så glad i Bibliotek (egentlig forbasket opplagt, spør du meg), men nå får det bli med det vakre bildet ovenfor og dette stille hurraropet: Lenge leve Biblioteket…. (Hysssj)


 

Noen lenker til fine bibliotek:

Deichmanske i Oslo

Bergen Offentlige Bibliotek

Sandefjord Bibliotek

Biblioteka i Hallingdal

Tromsø Bibliotek

Bergen_Library_Interior_Panorama

bibliotek4

bibliotek laanekort

Om forfatter

En dame i sin beste alder, (passert 40) som skriver mest om litteratur, kunst, musikk og alternativt kulturstoff.

Èn kommentar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert