I Dagens Video tar vi den lange turen til New Zealand, et land som nå i mange år har levert en rekke flotte artister, spesielt innen drømmede popmusikk. Og min personlige favoritt for tiden er selveste prinsessen. Princess Chelsea kaller hun seg, hun heter egentlig Chelsea Nikkel, og kommer fra den største byen i New Zealand, Auckland. The Great Cybernetic Depression heter hennes andre album som kom ut i mai i år. Et album spekket med vakker, svevende popmusikk, perfekt til lange lyse sommernetter. Og videoen til «No Church on Sunday» er en god representant for albumet, og ikke helt ulikt Julee Cruise, om noen husker henne. Og hva passer vel bedre på en søndag enn vakre sanger om å gjøre annet enn å gå til kirken. Slike jenter liker vi!

Mer om Princess Chelsea her

 

princess_chelsea_2015__1434897835_62.16.204.189

Om forfatter

En fyr, 38, som Jobber som DJ kombinert med IT-jobb. Skriver mest om musikk som Electronica, Retrosynth, Indie og alle de rare obskure platene som ingen vet helt hva handler om. Jeg skriver også om litteratur, sport og det som måtte passe inn med med dagsformen.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert