28-åringen Ezra Furman fra Chicago er en skrue. En slik løs en, som man aldri vet helt hvor man har. En popartist? Et moteikon? En tullekopp? En selvopptatt egotripper? Ja, jeg tror han passer inn i alle disse betegnelsene. Som artist startet han opp med bandet The Harpoons, som ganske raskt ble til Erza Furman and The Harpoons. I 2011 gikk han solo, ga ut The Year of No Returning og fulgte opp i 2013 med Day of The Dog, begge album veldig inspirert av 80-tallets Power-Pop. I sommer kommer hans tredje album Perpetual Motion People, og her i vår faste spalte «Dagens Video», får dere en liten forsmak med videoen «Restless Year» som er spilt inn i San Francisco, en ganske intens og rastløs video, med høy grad av stop-motion teknikk.

Det låter og ser svært så bra ut, og jeg gleder meg til skiva som kommer 6. Juli.

Erza Furman 1

Om forfatter

En fyr, 38, som Jobber som DJ kombinert med IT-jobb. Skriver mest om musikk som Electronica, Retrosynth, Indie og alle de rare obskure platene som ingen vet helt hva handler om. Jeg skriver også om litteratur, sport og det som måtte passe inn med med dagsformen.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert