Todd Terje, som egentlig heter Terje Olsen, har slått seg opp de siste årene som en av Europas heteste Dj’s og produsent innen elektronika av det mer dansbare slaget. Gjennombruddet kom internasjonalt i 2012 med «Inspector Norse», og Mjøndalsgutten laget litt tidligere i år en helt glimrende, leken og litt eksperimenterende videoversjon av «Alfonso Muskedunder» , som først var å høre på Todd Terjes første album It’s Album Time fra 2014.

Videoen er animert av tegneserieskaperen Bendik Kaltenborn and illustratøren Espen Friberg, og kler melodien perfekt. Utrykket de har fått frem gir en ekstra dimensjon til en allerede glimrende låt.

Mer om Todd Terje på hans hjemmeside

ToddTerje_byChristianBelgaux2

Om forfatter

En fyr, 38, som Jobber som DJ kombinert med IT-jobb. Skriver mest om musikk som Electronica, Retrosynth, Indie og alle de rare obskure platene som ingen vet helt hva handler om. Jeg skriver også om litteratur, sport og det som måtte passe inn med med dagsformen.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert